DATA WILL BLOW YOUR MIND

ONZE PIJLERS

Data Literacy

Niet de data, maar de inzichten verkregen uit data zijn bepalend voor de koers van een organisatie. Data Literacy (datageletterdheid) is tegenwoordig een onmisbare competentie. Is jouw datageletterdheid van een hoog niveau?

Data Management

Data management is belangrijker dan ooit. De data rond bedrijfsvoering neemt steeds meer toe.  Hoe beter je in staat bent om data op een goede manier te gebruiken, hoe groter de resultaten die je zult behalen. Denk hierbij aan lagere kosten, hogere winst en concurrentievoordelen. 

Analytics

Het analyseren van de juiste data en het visualiseren in duidelijke en inzichtelijke dashboards. Analytics zorgt ervoor dat je gebeurtenissen uit het verleden kunt analyseren en zelfs voorspellingen voor de toekomst kan doen! 

Academy

Wij implementeren niet alleen, maar leiden ook op! Onze workshops en cursussen zorgen ervoor dat jij binnen no-time een data & analytics specialist bent. Bekijk hier onze trainingen en cursussen!

ONZE OPLOSSINGEN

De oplosingen van Qlik helpen organisaties met het verkrijgen van inzichten en het maken van gegronde besluiten aan de hand van actuele data.

​TimeXtender wordt gebruikt voor het opzetten van een flexibel datamanagement platform. TimeXtender helpt bij het voorbereiden en beheren van data ten behoeve van analyses en A.I. en dit alles zonder een regel code te schrijven!

Microsoft Power BI stelt je in staat om snel en op gecontroleerde wijze data te ontsluiten en vervolgens om te zetten in rijke analyses en heldere visuele rapportages. Power BI maakt gebruik van de cloud en heeft daardoor een onbeperkte rekencapaciteit. 

​Sinds 2018 is 2Foqus dé BI partner van TOPdesk. Wij helpen klanten van TOPdesk die tegen de grenzen aanlopen van de standaard rapportage functionaliteit die TOPdesk biedt.

Het Azure-cloudplatform bestaat uit meer dan 200 producten en cloudservices die zijn ontworpen om u te helpen bij de creatie van nieuwe oplossingen, zodat u de uitdagingen van vandaag het hoofd kunt bieden en u op de toekomst kunt voorbereiden. 

Met Narrowcasting biedt je je klanten de unieke kennismaking met jouw merk. Door goed gebruik van digitale schermen zorg je ervoor dat de klant én je eigen personeel op maat gemaakte content ziet en ernaar handelt.

OVER 2FOQUS

2Foqus is dé specialist op het gebied van data. Wij bieden op maat gemaakte totaaloplossingen, zodat iedereen eenvoudig zelf data kan lezen, analyseren en beheren. Wij zorgen ervoor dat de juiste informatie op een overzichtelijke manier beschikbaar wordt. Daarnaast begeleiden en trainen we ook de mensen binnen de organisaties om meer datagedreven te werken.

Voor ons is datamanagement mensenwerk. Wij begrijpen de verschillende bedrijfsprocessen en geven graag advies, maar nog liever laten we je gewoon direct zelf ervaren hoe de data voor jouw organisatie kunnen werken. 

Al bijna 15 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda en Apeldoorn werken we voor meer dan 500 organisaties binnen de flexbranche, transport, productie, zorg, groothandels, de foodindustrie en meer. Ons team bestaat uit meer dan 50 specialisten met een passie voor data. Daarnaast beschikken onze gecertificeerde consultants stuk voor stuk over het talent om organisaties te helpen met het creëren van stuurinformatie, zodat de doelstellingen snel behaald kunnen worden. 

 

“Voordat ik bij 2Foqus daadwerkelijk aan de slag ben gegaan had ik tijdens mijn sollicitatie-traject al een aantal leuke formele en informele momenten mogen meemaken. Dit gaf zeker ook de doorslag om bij het team van 2Foqus te willen aansluiten.”

genia haighton

Accountmanger 2Foqus

 “Als Young Professional krijg ik de kans om mezelf te ontwikkelen door het volgen van trainingen, maar ook door het helpen van klanten met hun problemen. Door de informele en prettige bedrijfscultuur kan ik overal terecht met mijn vragen. Uiteindelijk hoop ik vooral veel te leren over de software Power BI en Qlik.”

Rick Knaapen

Business Intelligence Consultant

“Als planner word ik blij van hoe goed het is georganiseerd bij 2Foqus. Het is een warm bad en voelde meteen als een fijne en vertrouwde plek om te werken.”

Amanda Geldof

Planner

2FOQUS IS PART OF THE DIGITAL NEIGHBORHOOD

 

The Digtal Neighborhood is een groeiende community van 11 onafhankelijke tech bedrijven. Wij richten ons op Microsoft-diensten, zijn experts in data, applicaties, de cloud, en business intelligence. Stuk voor stuk zijn we  koplopers in onze eigen vakgebieden, wij zijn gespecialiseerd in data, Microsoft en de cloud.

Door samen te werken met een van ons, kun je ons allemaal inschakelen. Kies de vaardigheden die je nodig hebt. Samen zijn we jouw go-to-bestemming voor diepgaande technische expertise.

Allemaal trots onafhankelijk. Allemaal naadloos verbonden.