PROFESSIONALS

Past een baan bij 2Foqus bij jou? Meestal zijn we de meesten uren in ons leven aan het werk. Dus je kiest niet zomaar een baan. De baan moet passen bij wie je bent, maar ook ook bij hoe jij jezelf in de toekomst ziet. Want een baan waar jij iedere ochtend weer blij aan begint en  waarin jij je kunt ontwikkelen is het mooiste wat er is!

DÉ VOORDELEN VAN WERKEN BIJ 2FOQUS

TOP VOORWAARDEN

Bij 2Foqus krijg je natuurlijk een goed salaris, in een aantal functies een auto van de zaak en een goede werk-privebalans. Verder krijg je:

  • 28 vakantiedagen;
  • de mogelijkheid tot thuiswerken, op kantoor of op locatie;
  • regelmatig toffe teamuitjes
  • telefoon & laptop

veel ruimte om te ontwikkelen

Wil jij graag andere aspecten van het vak leren, doorgroeien in je functie, jezelf specialiseren op een bepaald gebied of zelf switchen van functie? 2Foqus biedt je veel ruimte om te ontdekken waar jij naar toe wilt!

ONDERDEEL VAN EEN GEZELLIG TEAM!

Er wordt hard gewerkt, maar er is ook altijd ruimte voor een gezellig potje darten of tafelvoetbal op kantoor. Plus:

  • Iedereen staat voor elkaar klaar om te helpen en te ondersteunen. 
  • Toffe kwartaalmeetings voor kennisdeling en een groepsactiviteit
  • Padellen met collega’s
  • Borrels, evenementen en nog veel meer!

werk met mooie klanten!

Met ruim 500 klanten binnen veel verschillende branches heeft 2Foqus een lijst vol topklanten. Klanten waarmee jij kunt samenwerken of waar zij op locatie aan de slag gaat. Ben jij nieuwsgierig in welke 2Foqus werkt en met welke klanten? Bekijk het hier!

BUSINESS INTELLIGENCE CONSULTANT

Wil jij met jouw kennis van en passie voor data volledig tot je recht komen binnen een groeiende organisatie? 2Foqus is een bedrijf waar je met jouw ervaring en kennis meteen aan de slag kunt bij én voor uiteenlopende klanten.

2Foqus zorgt voor deze klanten op maat gemaakte totaaloplossingen, zodat iedereen eenvoudig zelf data kan lezen, analyseren en beheren. Daarnaast is het jouw taak om te zorgen ervoor dat de juiste informatie op een overzichtelijke manier beschikbaar wordt. Tot slot kun je ook nog aan de slag met het begeleiden en trainen van mensen binnen de organisaties om meer datagedreven te werken.

“Nadat ik twee functies heb gehad bij bedrijven intern, ben ik erachter gekomen dat projectmatig werken beter bij mij past. Ik vind het dan ook fijn om regelmatig projecten af te ronden en heb ik afwisseling nodig om het werk leuk te blijven vinden. Dat vind je bij 2Foqus als consultant omdat je steeds bij een nieuwe klant zit. Bij 2Foqus hoop ik nog allrounder te worden wat betreft het implementeren van datawarehouses en hoop ik me op nieuwe gebieden te ontwikkelen, zoals bij voorbeeld Microsoft Azure!”

RONALD VAN ZWIENEN

BUSINESS INTELLIGENCE CONSULTANT

 “Bij 2Foqus help ik klanten met het inzichtelijk maken van hun data zodat ze meer omzet kunnen genereren, kosten kunnen besparen of het verhogen van de klanttevredenheid. Door de open en laagdrempelige cultuur bij 2Foqus krijg ik alle ruimte om invulling te geven aan mijn eigen werkzaamheden en intern mee te denken over diverse facetten van mijn werkgebied.”

 

MICHIEL HOFSTEENGE

BUSINESS INTELLIGENCE CONSULTANT

2FOQUS AFDELINGEN

BUSINESS INTELLIGENCE CONSULTANTS

SALES

FINANCE

MARKETING

HR

PLANNING

OFFICE MANAGEMENT