STUDENTEN
Ben jij een student die zich graag verdiept in de wereld van data?

2Foqus heeft verschillende mogelijkheden voor jou! Ben jij een ambitieuze student op zoek naar een uitdagende stageplaats? Sta je op het punt je studie af te ronden en ben je klaar om je carrière te starten als Business Intelligence Consultant? Dan zoekt 2Foqus jou!

Heb jij een passie voor data maar niet de juiste opleiding of achtergrond. Ook dan biedt 2Foqus je de mogelijkheid om met jouw passie aan de slag te gaan door middel van het Talent Development Program. Binnen dit programma word je binnen één jaar opgeleid tot volwaardige Business Intelligence Consultant en dat terwijl je iedere maand gewoon een lekkere paycheck ontvangt! 

STAGE

2Foqus biedt je een uitdagende (afstudeer)stage waarbij je de kans krijgt om ervaring op te doen in de praktijk. We hebben een aantal onderwerpen voor onderzoeken klaarliggen waarmee je zo aan de slag kunt. Hieronder zullen we deze onderwerpen verder toelichten. Uiteraard staan we open voor een gesprek hierover!

KICKSTART JE CARRIÈRE

Heb jij je studie (bijna) afgerond en wil je een vliegende start maken in de wereld van Business Intelligence? Zijn Qlik, Power BI en TimeXtender geen onbekende programma’s voor jou? Ga dan aan de slag als Business Intelligence Consultant bij 2Foqus!

Bekijk onze vacatures hier! 

TALENT DEVELOPMENT PROGRAM

Heb jij een passie voor data? Wil je de vetste dashboard bouwen voor klanten en zie jij een carrière in de wereld van data als jouw toekomst. Heb je alleen niet de juiste opleiding of achtergrond? Met het Talent Development Program ga jij toch binnen één jaar als échte Business Intelligence Consultant  aan de slag bij onze klanten!

ONZE ONDERZOEKSONDERWERPEN

Hieronder vind je zes verschillende onderwerpen voor mogelijke onderzoeken. Wil je meer de uitgebreide informatie over één of meerdere onderwerpen, vul dan daaronder vrijblijvend het formulier in. Daarin kun je een kiezen van welke onderwerpen jij meer wilt weten.

1. ONDERZOEK BI MATURITY

Als BI-organisatie leveren we software en diensten bij klanten. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen is het van belang om te weten in welke fase van het BI-volwassenheidsmodel zij zich bevinden. Als afstudeerder ga jij onderzoeken welke factoren bepalen in welke fase een klant zich bevindt en welke factoren hierbij komen kijken.

2. ONDERZOEK CHATGPT

Als BI-organisatie leveren we software en diensten aan klanten. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden van ChatGPT voor onze organisatie. We willen graag dat je onderzoekt op welke manieren ChatGPT kan bijdragen aan onze dienstverlening en hoe we deze technologie kunnen integreren in onze bestaande BI-oplossingen.

3. ONDERZOEK KPI FRAMEWORK

Als BI-organisatie leveren we niet alleen software en diensten bij klanten, maar bieden we ook verschillende trainingen en workshops aan. Een van deze workshops richt zich op het  achterhalen en opstellen van Key Performance Indicators (KPI’s). Als afstudeerder denk je mee over het ontwikkelen van een methodologie om KPI’s te definiëren.

4. ONDERZOEK TEMPLATES

Wij leveren standaard dashboards voor verschillende oplossingen, zoals Topdesk. Het is belangrijk om te weten of klanten tevreden zijn met de inhoud van deze dashboards. Als afstudeerder ga je aan de slag met het onderzoeken van de wensen en behoeften van klanten. Je analyseert de verzamelde data en denkt mee over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van nieuwe dashboards en templates. 

5. ONTWIKKELING VAN EEN SALES DASHBOARD

Als leverancier van software en diensten op het gebied van Business Intelligence werken we met verschillende producten zoals Qlik, Power BI en TimeXtender. We willen graag een dashboard ontwikkelen op basis van de wensen van onze salesmedewerkers. Met daarin een overzicht welke klanten welke producten producten gebruiken.

6. TEMPLATE OP EEN CRM-SYSTEEM

Je gaat onderzoek doen naar de wensen en eisen van onze klanten, oftewel het uitvragen van de requirements. Vervolgens vertaal je deze requirements  naar een werkbaar concept voor een dashboard. Daarnaast denk je mee over het ontwerpen en implementeren van een dashboard op een CRM-systeem.

MEER INFORMATIE?

Naam(Vereist)
Kies hier over welke onderwerpen je meer informatie wilt. (Maak één of meerdere keuzes)(Vereist)