2Foqus is part of

THE DIGITAL NEIGHBORHOOD

INCREDIBLE APART, UNSTOPPABLE TOGHETER

PARTNER WITH ONE OF US. CALL ON ALL OF US.

Altijd de expertise die je nodig hebt.

The Digtal Neighborhood is een groeiende community van 11 onafhankelijke tech-bedrijven. Wij richten ons op Microsoft-diensten, zijn experts in data, applicaties, de cloud, en business intelligence.

Allemaal trots onafhankelijk. Allemaal naadloos verbonden. We delen allemaal dezelfde aanpak. We smeden sterke, persoonlijke partnerships, we doen een beroep op elkaars specialistische expertise om bedrijven te helpen de toekomst te omarmen, digitale ambities te realiseren en voorop te blijven lopen in een veranderende wereld.

MEET THE NEIGHBORS

DELEGATE

Delegate is dé Microsoft app specialist. Delegate helpt klanten met advies over digitale transformatie en implementeren en beheren van Microsoft IT-oplossingen.

gac

Delegate is dé Microsoft app specialist. Delegate helpt klanten met advies over digitale transformatie en implementeren en beheren van Microsoft IT-oplossingen.

dmp

Dé data management specialist van The Digital Neighborhood. DMP zorgt ervoor dat de data van klanten altijd en overal beschikbaar en veilig is.

Cmotions

Voorspelbaar worden op basis van data. Cmotions helpt ondernemingen onder andere op het gebied van advanced analytics, data science, data governance en visualisatie. Veelal gebruikmakend van de BI toepassingen die vanuit Microsoft te gebruiken zijn.

true

De purpose van TRUE is om de ambities van hun Trueligans, klanten en partners maximale schaal te geven met digitale technologie, zodat ze het beste uit zichzelf en de wereld kunnen halen. True helpt organisaties met hosting en Cloud oplossingen. Volledig managed, proactief en met deskundige support

Pink Elephant

In een tijd waarin IT steeds meer commodity is geworden, maakt Pink Elephant het verschil door IT persoonlijk te maken. Dit doen ze door diensten om hun klanten heen te ontwikkelen, waardoor ze in staat zijn de eindgebruiker centraal te stellen in alles wat ze doen. Want dat is waar het uiteindelijk om gaat: IT die doet wat de eindgebruiker en organisatie nodig heeft. Zo profiteren klanten van Pink van een efficiënte en veilige digitale werkomgeving.

focus

Focus Enterprise Solutions is jouw strategisch partner voor alles rondom Microsoft Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management (Dynamics 365 Unified Operations, voorheen F&O). Van implementatie tot beheer helpen wij Small en Medium Enterprises in verschillende branches het maximale uit hun ERP te halen.

Iquality

Iquality biedt design, ontwikkeling en support rondom bedrijfsapplicaties en websites door middel van een Teams as a Service propositie: een relatief nieuw model waarbij klanten flexibel toegang hebben tot de verschillende technische competenties binnen Iquality (UX-DEV-OPS) gedurende de cyclus van applicatieontwikkeling. Deze multidisciplinaire teams werken nauw samen met één of meerdere klanten om hun software, apps of websites te verbeteren of te ontwerpen.

projectum

Projectum helpt organisaties door de werkprocessen te moderniseren met behulp van het Power Platform en eigen software. Creëer de toekomst van jouw bedrijf met een datagestuurd totaaloverzicht om jouw processen te optimaliseren, betere beslissingen te nemen en resultaten te leveren met een grotere strategische impact.

sulava

Sulava is dé pionier in Microsoft-cloudtechnologieën. Marktleider in trainingen en opleidingen met het hoogste niveau van Microsoft-certificeringen. Als een van de eerste cloudpartners van Microsoft heeft Sulava zich sinds de oprichting in 2010 gespecialiseerd in het leveren van succesvolle Workplace-oplossingen op Microsoft-platforms. Sulava helpt hun klanten hun bedrijf aan te passen aan de eisen van de snel veranderende wereld. Microsoft levert de tools – zij leveren de experts.

MEER WETEN VAN

THE DIGITAL NEIGHBORHOOD?

 

Lees alles over The Digital Neighborhood. Ontdek het laatste nieuws, leer onze buren kennen en maak gebruik van ons allemaal!